Soda

Whiteboard´s Mousetrap ”Soda” 2010-12-20

 

Soda är min första Borderterrier och jag är väldigt nöjd med honom så här långt. Han är en underbar hund som med självsäkerhet har flyttat in i vår familj. Han accepterar det mesta och kopplar av trots mycket liv och rörelse i vardagen. Soda har på kort tid blivit en favorit i familjen.

Soda är Mh-testad med utmärkta resultat. Han är skottfast! Soda är utställt några gånger med resultat som BIS-valp 4 Askersund 2011 och han har belönats med Ck, reservcert, excellent och placeringar i bästa hanhundsklass.

Vi tränar agility, lydnad och bruksspår och vi började med grundträning vid 8 veckors ålder. Soda har från början fått träna på att tänka själv och det mesta han kan har vi shejpat fram. Han är oerhört kvick i både tanke och handling. Jag måste vara snabb och belöna i rätt tid, en utmaning som har utvecklat mig på ett positivt sätt. Hans kvickhet och smidighet har gjort att vi har lärt oss många tricks och detta utvecklar vi hela tiden.

Soda tävlar agility och rallylydnad.


En tanke på “Soda

  1. Hej. Jag blir allltid lika glad när jag ser att det är flera med Border Terrier som faktiskt bloggar och skriver om dessa underbara hundar. Jag har själv en sådan, en liten dam på ett år, Xtra. 🙂 Jag skriver om henne i min blogg, jag försöker skriva så mycket jag kan om henne och hur det går med träning och så vidare , jag fortsätter gärna att läsa den här intressanta bloggen. Kramar Sofia och Border Terriern Xtra från Stockholm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s