Sophi

Jag heter Sophi och är  år som bor med min familj på en gård. Jag är utbildad agilityinstruktör.          Till yrket är jag lärare i grundskolans tidigare år.

Det händer mycket i mitt liv men den här bloggen handlar om hundträning. Findus och jag tränar och tävlar i agility, rallylydnad och lydnad. För nöjes skull sysslar vi även med spår, uppletande och lite annat smått och gott. Vi tränar med glädje, positiva förstärkningar, klicker och med strävan efter en kreativ tänkande hund.

I början av 2011 utökades familjen med en Borderterrier som heter Soda. Det är min första Borderterrier och så här långt är jag överförtjust. Soda är världens gulligaste,  träningsbara lilla hund. Han är positiv till allt och vi har inlett hans träning med olika grundfärdigheter. Om allt går vägen kommer Soda att träna/tävla agility och lydnad.

I Juni 2014 flyttade ännu en borderterrier in i familjen. Dribbla var 9 månader när hon kom till oss och hon är en fodertik från Linda Rosenlund. Målet är att även Dribbla ska bli en tävlingshund inom agility och lydnad.

En tanke på “Sophi

 1. Hej!
  Äntligen så har jag hittat en sida som passar mig helt perfekt!
  Jag tävlar själv i agility och lydnad, idag har jag en dvärgschnauzer som är, enligt mig, bästa tänkabara hund 😉 men mina tankar går mer och mer åt borderterrier hållet som nästa hund.
  Jag undrar om jag kan får maila dig lite frågor om just borderterrier?
  Om det är ok så får du gärna skicka din mailadress till mig.
  Det ska iaf blir riktigt skoj att följa er på eran blogg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s